Spela keno med omsorg

När du spela keno bör du börja med att satsa ganska försiktigt. Även om keno är ett snabbt spel kan det ta tid och tålamod att vinna. Du vill ju inte spendera alla dina pengar på de två eller tre första dragningarna. Ofta kan insatsen vara så låg som cirka 10 kronor och i början bör du hålla dig till låga insatser. Få en känsla för spelet och se om vinsterna är stora så kan du öka dina insatser efter hand. Keno är generellt sett inte ett spel där du vinner större summor pengar, men om du spelar smart kan du vinna flera mindre summor och på så sätt ackumulera en större totalvinst över tid. Det är möjligt att du har turen att vinna mer, särskilt om du spelar på keno med progressiv jackpott, men det är inte särskilt troligt.

Sätt en spelbudget

Om du spelar ofta bör du ha en budget för månaden. På så vis veta du hur mycket pengar du kan spela för varje dag, samt hur mycket du kan satsa på varje runda. Om du bara ha tänkt spela en gång kan det ändå vara bra att ha en budget för den aktuella dagen. Det är aldrig en bra idé att spela för mer pengar än du faktiskt har råd med. Och du vill heller inte förlora mer pengar än du hade från början.

Keno är ett turspel och i hasardspel förlorar man oftare än man vinner, sett till oddsen. Vissa människor vinner men de flesta förlorar. Det är därför du bör ha stenkoll på hur mycket pengar du har råd att förlora. Varje gång du ska spela bör du ha en budget. Du bör inte spendera alla pengar på de allra första dragningarna, utan snarare spela försiktigt under en längre tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *