Vinn mer på keno

Keno är ett av de allra roligaste spelen att spela, särskilt de gånger man vinner stort. Det är också ett väldigt beroendeframkallande spel som är lätt för nybörjare att komma in i. Men för att verkligen tjäna pengar på spelet måste du veta hur du ska satsa när du spelar. Här får du några tips som du kan använda dig av när du fyller i dina kenokuponger. En sak du dock bör ha i åtanke är att dessa endast är att betrakta som förslag. Våra tips är tänkta att kunna öka dina möjligheter att vinna i spelet och bör därför inte användas som en långsiktig strategi, utan snarare för kortsiktig vinning. Med tanke på de sannolikheter som är förenade med spelet, finns det egentligen ingen strategi du kan ta fram som slår spelet och ger dig en långsiktig vinnande trend.

Använd många kombinationer

Istället för att försöka vinna stort genom att ta dig an de stora kombinationerna, kan du spela mindre kombinationer. Genom att göra detta kan du säkerställa att dina insatser inte gör att du omedelbart får slut på pengarna, samtidigt som du sakta ökar dina vinster. Du kan fortsätta öka dina chanser att vinna på spel med liten insats genom att spela flera olika kombinationer.

Ett annat sätt att öka dina chanser att vinna är att använda en så kallad kung. En kung är ett enda nummer på kupongen som kan användas i alla dina olika kombinationer du spelar på brickan. På så sätt kan du vinna på flera olika kombinationer så länge dessa innehåller kungen. Sannolikheten att du ska få jackpott på ett försök är väldigt liten. Därför bör du istället för att försöka vinna den genom att lägga flera spel med hög insats snarare använda dig av lägre insatser. Detta gäller särskilt om det aktuella kenospelet har en progressiv jackpott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *